Thermische

Thermische zonnepanelen worden gebruike voor het opwarmen van warm water en eventueel verwarmingsondersteuning of zwembadverwarming.

Wij komen graag ter plaatsen om de mogelijkheden met u te bespreken

Wij werken samen met Viessmann voor thermische zonnecolectoren via de link kan u alvast meer informatie te weten komen.

Vlaamse overheid verhoogt premies voor zonneboiler

Op vrijdag 2 maart 2012 heeft de Vlaamse regering een reeks maatregelen goedgekeurd om energiebesparende ingrepen in woningen te stimuleren.

Vlaams minister van Energie Freya Van den Bossche maakte bekend welke premies worden verhoogd, als compensatie voor het afschaffen van de belastingvermindering voor energiebesparende maatregelen.
Om deze drastische schrapping op federaal niveau voor een deel op te vangen, ging de Vlaamse regering op zoek naar mogelijke compenserende maatregelen op Vlaams niveau.

Zo wordt een hogere premie voor zonneboilers toegekend. Die premie gaat van € 200 naar 550 per vierkante meter. Op die manier wordt de terugverdientijd van een zonneboiler teruggebracht van 20 naar 10 jaar.

Het maximumbedrag gaat van € 1500 naar € 4125 (voor particulieren om de weggevallen fiscale voordelen op te vangen). Voor bedrijven verandert er niets.

De wijziging gaat in vanaf 1 januari 2012.

Tot slot voorziet de Vlaamse regering voortaan ook een renteloze lening voor mensen met een laag inkomen die energiebesparende maatregelen willen nemen. 

Meer info :

www.energiesparen.be

De zonneboiler is de meest interessante manier van energiebesparing

Door deze nieuwe maatregel is de zonneboiler één van de meest interessante manieren om uw energiefactuur te laten dalen.

 
Het grote voordeel ten opzichte van de vroegere federale belastingvermindering is dat de Vlaamse REG-premie reeds enkele maanden na aanvraag wordt uitbetaald. De investering wordt op die manier een heel stuk draaglijker.Daisomont BVBA 
Smallandlaan 4-06
2660 Hoboken
TEL 03 887 12 65
FAX 03 877 16 44
info@daisomontrobert.be

Copyright 2019 Daisomont
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login