Fotovolta´sche

Centrosolar
Centrosolar

Fotovoltaïsche zonnepanelen

  

Fotovoltaische zonnepanelen zijn zonnepanelen waar je als particulier je eigen elektriciteit mee kan maken. Bij dit proces komen er geen schadelijke gassen of deeltjes vrij, alles is dus 100% natuurvriendelijk. De energierekening zal opvallend dalen. Bij het plaatsen van een fotovoltaisch zonnepaneel heeft u ook een omvormer nodig. Wij voorzien het volledige pakket, vanaf te offerte tot de aansluiting op het net.

 

 

Certificaten voor groene stroom

 

Bij de installatie van zonnepanelen zal er ook een teller voor groene stroom geïnstalleerd worden. Deze teller zal registreren hoeveel groene stroom er zal worden geproduceerd. Per MWh (MegaWatth of 1000kWh) geproduceerde elektriciteit ontvangt men 1 groenestroomcertificaat.

Terugdraaiende teller dankzij zonnecellen

 

Wanneer er meer elektriciteit wordt geproduceerd door uw zonnepanelen dan er wordt verbruikt zal uw elektriciteitsteller terugdraaien. Tijdens dagen met weinig licht (en meer verbruik dan productie) zal uw teller in de normale richting draaien. Op jaarbasis is het dus perfect mogelijk dat u helemaal niets meer verbruikt.

Voor maar informatie kan u terecht op de website van onze fabrikant Centrosolar, Centrosolar is een duits bedrijf en maakt zijn zonnepanelen nog steeds in duitsland dus u kan zeker zijn van de duitse kwaliteit.

www.centrosolar.beDaisomont BVBA 
Smallandlaan 4-06
2660 Hoboken
TEL 03 887 12 65
FAX 03 877 16 44
info@daisomontrobert.be

Copyright 2019 Daisomont
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login